Efter festen...

Hade jättetrevligt ikväll.
Dansade och drack även lite grann. Inte mycket men lagom.

Synd bara att det var lite bråk, men det får gå ann. Så länge man slipper dansstället i stan som bara typ är fjortisfylla. Hoppas att det blir lite bättre snart.

Har även kommit underfunn med att det är något fel på mig. Jag har typ alltid åtminstonde tittat in en kille när jag varit ute tidigare. Men det gjorde jag inte idag. Hmm, får se vart detta leder. Men men det går la över någon gång. Eller så har jag bara blivit anti. Kanske jag är intresserad av den kille som jag pratar med.. Lite synd bara för han verkar inte såååå intresserad av mig. Men skit samma. Ska inte påbörja något om jag inte vet 100%.

Men nu ska jag äta lite frukost.
Btw, jag har sovit och har vaknat nu.

Ha en riktigt bra dag...
Over and out

Shantie  

Jahupp

Så, nu ska man ut och dansa lite. Kan jag behöva efter en snurrig vecka.
Ända är ju att jag är lite orolig för Ida. Hon mår mycket bättre och hon har ätit. Men är ändå lite orolig. Så det blir inte så sent.

Så kommer väl skriva lite sedan när jag kommer hem igen, fast jag lovar inget.

Ha en kanon kväll.
Shantie

sömnlös natt och mat

Nu sitter jag här IGEN.. tycker faktiskt om att jag startade bloggen. Få ut så mycket mer och mår faktiskt bättre konstigt nog.

Nu har jag precis ätit upp maten. Ställde mig och lagade massa mat innan. Eller ja massa mat är det väl inte så sett, men det blev mycket på tallriken. Men det kan ju bero på att jag hade massa grönsaker.



Hemlagad klyftpotatis, lite blandade grönsaker, ugns marinerad tomat och sist men absolut inte minst, kyckling inlindat i bacon men massa kryddor.

Smarrigt värre. Och för att jag inte ska vara själv att njuta så tog jag lite bilder.





Over and out,

Shantie 


Hmm....sova?

Ja, det blev inte så mycket mer gall. Just nu är jag bara glad att det blir rättegång.. för jag kan inte förlora.. visst han har vittnen.. men jag har papperbevis. Och det står över vittnen. + att jag har också vittnen. SOM JAG INTE KÄNNER eller jobbat ihop med. Det roligaste var ju det att en tjej som jobbar där är ju vittne. och hon är även tillsammans och bor ihop med en av dom. Haha. Roligt värre.


Somnade nästan direkt när jag kom hem förut. Kanske dumt för nu lär jag inte kunna sova inatt, men men var gott att äntligen få sova några timmar iaf.

Och jag tycker så synd om ida. Hon mår fortfarande inte bra sedan inatt när hon typ fick kattmagsjuka. Usch tycker så synd om min lilla flicka. Får hoppas att Gizmo håller sig frisk.

   Over and out   // Shantie

ARGHHHH!! IDIOT!!!

Det blev som jag trodde. Han ville inte ge mig pengarna och nu så blir det rättegång av skiten.
VIsst jag tror ju inte att det kommer bli några större problem så sett men ville bara ha det avklarat.
Nej, nu ska man få sitta och titta på dom igen för att ännu en gång berätta allt.

Och han har också vittnen på att jag har fått mina pengar... Ja det har jag. 400kr per dag för kanske 11-13 timmars arbetspass varje jävla dag. IDIOT!!! hur dum får han bli. Och sedan säger han att jag inte alls blev hotat. Hur fan kan han veta det han var inte där. Och för det andra hur vet han om jag kände att jag blev det eller inte. ARGH!!!!!

Så nu har jag fått ut lite av ilskan iaf.

För övrigt har dagen varit bra. Fick beröm igen av min körlärare men han sa faktiskt för första gången till mig att öva på något. Jag blev inte direkt chockad över det, för backning är inte min starka sida. Så är det bara.


Tro inte att jag ska ge upp, för det gör jag aldrig. Har du gett dig in i det, så får du leken tåla.



Over and out, för denna gången. Kommer nog spy lite mer galla sedan.

Shantie  ARGHHHHH!!!!!!

Klockan 05:15, borde sova

Ja, nu sitter man här igen. Vill verkligen sova. Är hur trött som helst men det går verkligen inte. När för en gångs skull Gizmo sover en hel natt då kan jag inte sova.
Tror jag oroar mig för mycket just nu. Ligger och tänker på hur det ska gå på mötet. Är jävligt nervös. Tror jag oroar mig mer än jag trodde.

Och inte nog med det. Nu ligger jag igen och tänker igenom det förflutna. Det man egentligen ska lägga bakom sig. Tänker på vem jag hade varit idag om det hade varit annorlunda. Det är tur att jag har mina katter iallafall. Så att jag har någon att krama.

Jag har många kompisar det vet jag. Men det är inte många jag direkt kan lita på. Inget personligt mot dom, har blivit sviken för mycket så det krävs en hel del innan jag kan lita på folk. Men det finns 3 vänner som jag verkligen litar på och jag är så glad att jag har dom. Först har vi S, henne har jag känt i 18år. Jisses vad tiden går fort. Vi har bråkat, vi har gråtit och vi har skrattat ihop. Sedan har vi M, hon är totalt underbar hon också. Hade jag inte haft henne under min svåra tid förra året så vet jag inte vad jag hade gjort. Saknar våra små kafferep. Sedan har vi A, hon är bara totalt galen. Visst vi kanske inte pratar så mycket som jag gör med S och M.. men ändå så förstår vi varandra och har kul istället för att sitta och grina.

Tack för att ni finns där för mig, S,M och A.

Hmm, konstigt egentligen. Mina bästa vänner är tjejer. Visst så ska det ju vara men jag har alltid tytt mig till killkompisar. Men någon gång ska det väl ändras. 


Fast just nu även om jag vet att dom finns där för mig så kan jag inte prata med dom. Jag kan inte prata med någon och jag vet inte varför känner mig så rubbad just nu. Alltså det är inget som har hänt eller något. Men jag ligger bara och funderar hela tiden. Egentligen så vet jag att man måste prata om det men det går bara inte. Vill ha kul, inte ligga och lipa.

Men det går la över i sinoms tid. 
Nä, nu ska jag gå och duscha, får se fall jag kanske kan sova någon timma innan jag ska till körlektionen.... och sedan till mötet...... usch vill verkligen inte, men samtidigt vill jag ju för att få min obetalda lön. Hoppas på det bästa.

Over and out

Shantie  

Ännu en dag som bara försvann...

Skulle göra så mycket idag, men hann inget.

Får hoppas att jag hinner med mer imorgon.
Imorgon är även mötet. Håll tummarna att jag får min pengar, så att jag slipper sitta i en jobbig rättegång.


Idag fick jag även ryck på Gizmo. Han var högt som lågt och rev allt. Jag måste göra något åt det snart. Han har miljoner leksaker. Han terrar både mig och ida. Och ändå är han rastlös.
Inatt lekte jag med han i 2 timmar för att han skulle SOVA... jovisst han sov. I 2 timmar sedan var det i full gång igen.
Nedrans katt till att ha för mycket energi.


Ida har iallafall varit lugn hela dagen. Hon har sovit på min mage när jag såg på film. Och stog och tittade på mig, eller ja blängde ut mig när jag lagade mat. Tror hon ville ha lite av den kycklingen hehe.



Men men, ska väl försöka greja lite till nu så att jag slipper göra för mycket imorgon.
Kommer tala om hur det gick på mötet. Är faktiskt lite nervös över det. Får hoppas att det släpper snart för det är ganska irriterande att ha en sånn känsla. Man stressar upp sig själv på något konstigt vis.


Ha en bra dag/kväll

Shantie

Hmmm.. funderingar... eller något.

Nu sitter man här igen. Hur pigg som helst och RASTLÖS!!!

Vad ska man göra? Vad händer imorgon? Hur kommer det gå på lektionen på torsdag? Hur kommer MÖTET att gå?

Det där mötet står mig upp över öronen just nu. Vill bara att jag får mina pengar så att det är avklarat sedan. Men känner jag dom rätt så kommer dom ställa till med ett ännu värre helvete.

Och ska jag flytta? Och vart? Kommer jag få jobb?


Alla dessa tankar!!
Kanske någon gång får jag svar. Men det lär ju ta sitt lilla tag. Först ska man genomgå skiten.

Visst det är egentligen inga stora tankar egentligen. Men det tar på en iaf. Man blir psykiskt utmattad.

Och inte nog med det, man tänker ju på hur framtiden kommer att bli också. Kommer man bli kär? Kommer man få barn?  Visst jag tar det som det kommer men man är ju ändå lite nyfiken på det.


Hmm, så många frågor och så lite svar för stunden.




Men men, får fortsätta med mitt funderande, inte för att jag kommer bli något klokare.

Ha en riktigt trevlig kväll/natt

Shantie


Nu ska man försöka skriva här.

Idag var min mor på besök. Hon hämtade äntligen sina lådor som hon skulle hämtat för flera månader sedan. Fast hon lämnade kvar skräpet. Så får hoppas att hon kommer tillbaka snart och hjälper mig med det också.

Var även på min andra körlektion idag. Nu har jag bestämt mig. Jag SKA ha körkortet INNAN 1 april. Annars får man ju lägga 1000kr extra för en dum kurs. Eller ja den kanske inte är dum men jobbigt, när man redan har hört det i många år i skolan. Alkohol-, drogerkurs.
För övrigt lektionen gick jättebra. Har en till nu på torsdag, hoppas att den går lika bra.



Idag testade jag även lite yoga och Tai Chi. Helt underbart. Kroppen känns tränad OCH utvilad på samma gång. Får hoppas att det hjälper mot min värk lite varstans i kroppen.



Det får vara allt för denna gången.
Ha en riktigt bra dag/natt.

Shantie

RSS 2.0